Pod přiléhavé oblečení: brazilské kalhotky, tanga i kalhotky

Co si obléci pod přiléhavé oblečení, aby se dámské spodní prádlo nerýsovalo? Odpověď zní: kalhotky, brazilské kalhotky nebo tanga. Před výběrem je ale potřeba se ještě zamyslet.

Tanga, či tangáče každému nesednou. Na vině bývá nepohodlný střih. Odborníci ze zdravotnictví navíc varovně vztyčují prst a vzdychají si nad případnými riziky, které nošení tang chtě nechtě přináší.  Partneři ale tanga hodnotí zpravidla velice kladně. Pokud je zvolíte pod přiléhavé oblečení, můžete si být jistá obdivnými pohledy.

paulaArysquechuastring panty

Brazilské kalhotky jsou kompromisem mezi tangy a kalhotkami. Budete v nich působit přitažlivě a zároveň je budete také ráda nosit díky jejich střihu. Pod těsnější oblečení je ideální zvolit brazilky s neviditelnými lemy – lepenými, bezešvými, střiženými, apod. Není to ale nutné – v zadní jsou pružné, takže se nikde nezařezávají.

panty mintgalapanty malihttps://www.pradlo-elegant.cz/bmz_cache/9/9a4302ce015eeb46c5b624583d075652.image.170x255.jpg

I v kalhotkách lze čarovat. Stačí si zvolit bezešvé kalhotky, které budou pod oblečením neviditelné. Vyzkoušejte kalhotky s lepenými švy a budete překvapená následným efektem.

selenasoniazorabikini

Ideální volbou je v každém případě bezešvé spodní prádlo. Základem ale vždy bývá zvolit si správnou velikost – raději větší. No a odpovídající barvu. Pod světlé oblečení zvolte raději tělové spodní prádlo než bílé.