Dámské plavky bikiny

Bikiny jsou plavkovou stálicí. Líbí se napříč věkovými kategoriemi a sluší všem. Pokud milujete jednoduché plavky s trojúhelníkovou podprsenkou typu soft, jste na správné adrese – u nás si totiž vybere každý.

Plavky bikiny nejsou vůbec fádní. Vyrábějí se v různých střizích, vzorech a barvách. Jejich velkou předností je komfort při nošení – pokud změníte během měsíce velikost, plavky se Vám přizpůsobí. Podprsenku lze zavázat za krkem a na zádech a některé kalhotky na bocích také. Při plavání Vám dobře kopírují siluetu a nikde netlačí. Jejich velkou výhodou je také cena. Podle vlastního uvážení můžete nastavit vzdálenost košíčků a zakrytí pokožky.

RIttaFlowerMangoReese

Bikiny se ale mohou vytvářet s jemným vyztužením. Tvarem tak připomínají push-up podprsenku se zapínáním. Nezapomeňte využít také krátké videosestřihy plavek, které Vám daný produkt mnohem lépe přiblíží.

LianaAndreaAriadnaMara

S bikinami budete vypadat vždy svůdně.

Bikiny mají jednoduchou podprsenku. To ale nic nebrání tomu, aby se experimentovalo s barvami, zavazováním, zdobením, vzory a dalšími detaily, které vytváří horní díl originální a zajímavý. Velice oblíbené jsou černé bikiny.

StellaNaomi

Dolní díly – plavkové kalhotky – bývají zpravidla v bokovém střihu. Jsou na bocích vykrojené, a proto opticky prodlužují nohy. Pokud se ale pyšníte dokonalými boky, zvolte si raději dolní díl typu boxerky s nohavičkou.

Laila tyrkysSoniaLibiaSilva X